Τι προσφέρει το Σχέδιο Μόδας;

//Τι προσφέρει το Σχέδιο Μόδας;

Τι προσφέρει το Σχέδιο Μόδας;

Τι προσφέρει ο σωστός Σχεδιασμός ρούχου;

Έχεις εξαιρετικές ιδέες για σχέδια ρούχων αλλά δυσκολεύεσαι να τις ζωγραφίσεις; Το Σχέδιο Μόδας αποτελεί βασική δεξιότητα στη Δημιουργία Ενδυμάτων. Επιτρέπει να εκφράσει κανείς οπτικά τις ιδέες του και να τις μεταδώσει σε πελάτες και συνεργάτες.

Φτιάξε σχέδια που μπορούν να γίνουν όμορφα ρούχα.

Ένας καλός σχεδιαστής μόδας ξέρει πώς να σχεδιάζει και να παρουσιάζει τις ιδέες του με έναν τρόπο που είναι ελκυστικός και συναρπαστικός, συγχρόνως όμως ρεαλιστικός και τεχνικά σωστός.
Μια συχνή παγίδα για τους νέους σχεδιαστές είναι η δημιουργία φαινομενικά ‘εντυπωσιακών’ σχεδίων που όμως δεν είναι ρεαλιστικά και δεν μπορούν τελικά να γίνουν ‘πραγματικά’ ρούχα.

Ένας καλός σχεδιαστής μόδας πρέπει να ξέρει πώς να δημιουργεί μελετημένα σχέδια που όμως να μπορούν να πραγματοποιηθούν τεχνικά και να υλοποιηθούν σε πραγματικά όμορφα ενδύματα.

Με τα προγράμματα Σχεδίου Μόδας eTelestia μπορείς να μάθεις όλα τα στάδια της Δημιουργίας Ετοίμων Ενδυμάτων από τον αρχικό σχεδιασμό, στην υλοποίηση καθώς και πώς να επικοινωνήσεις σχεδιαστικά σωστά τις ιδέες σου στο χαρτί.

By | 2018-03-13T15:17:47+00:00 Μάρτιος 13th, 2018|Σχέδιο Μόδας|

About the Author:

Ismini Zafeiropoulou
Ismini Zafeiropoulou is a Clothing Technologist and Design Specialist at Telestia Fashion Learning. Her passion is design that fits the purpose. In addition she has worked in education and training in an EU agency. In her work her focus is to merge new technologies with traditional clothes making skills so that garment making can become an easier, more accurate and more enjoyable process.