Τι προσφέρει ο σωστός Σχεδιασμός ρούχου;

Έχεις εξαιρετικές ιδέες για σχέδια ρούχων αλλά δυσκολεύεσαι να τις ζωγραφίσεις; Το Σχέδιο Μόδας αποτελεί βασική δεξιότητα στη Δημιουργία Ενδυμάτων. Επιτρέπει να εκφράσει κανείς οπτικά τις ιδέες του και να τις μεταδώσει σε πελάτες και συνεργάτες.

Φτιάξε σχέδια που μπορούν να γίνουν όμορφα ρούχα.

Ένας καλός σχεδιαστής μόδας ξέρει πώς να σχεδιάζει και να παρουσιάζει τις ιδέες του με έναν τρόπο που είναι ελκυστικός και συναρπαστικός, συγχρόνως όμως ρεαλιστικός και τεχνικά σωστός.
Μια συχνή παγίδα για τους νέους σχεδιαστές είναι η δημιουργία φαινομενικά ‘εντυπωσιακών’ σχεδίων που όμως δεν είναι ρεαλιστικά και δεν μπορούν τελικά να γίνουν ‘πραγματικά’ ρούχα.

Ένας καλός σχεδιαστής μόδας πρέπει να ξέρει πώς να δημιουργεί μελετημένα σχέδια που όμως να μπορούν να πραγματοποιηθούν τεχνικά και να υλοποιηθούν σε πραγματικά όμορφα ενδύματα.

Με τα προγράμματα Σχεδίου Μόδας eTelestia μπορείς να μάθεις όλα τα στάδια της Δημιουργίας Ετοίμων Ενδυμάτων από τον αρχικό σχεδιασμό, στην υλοποίηση καθώς και πώς να επικοινωνήσεις σχεδιαστικά σωστά τις ιδέες σου στο χαρτί.